REVIEWS

Yvonne (Midlaren, 38 jaar)

Jaren geleden zocht ik naar een oplossing voor mijn huidproblematiek. Ik had een onrustige en onzuivere huid, veel pigmentvlekken (melasma) en reageerde sterk op producten. Tot dat moment had ik van alles geprobeerd. Op internet speurde ik af naar informatie over natuurlijke huidverbetering en naar producten die alleen de werkzame en huideigen ingrediënten bevatten. Ik kwam uit op de site van Lynda. Het eerste kennismakingsgesprek met Lynda is ruim 7 jaar geleden. Vergeleken toen is mijn huid zichtbaar verbeterd. Mijn huid is rustig, ik heb weinig last van onzuiverheden en de pigmentatie weet ik onder controle te houden. Dat doet erg veel met me. Nooit gedacht dat mijn huid er zo mooi uit kon zien. Lynda werkt zeer professioneel, zij blijft zich ontwikkelen in haar kennis en staat volledig achter haar producten. De producten in de salon zijn van Baumann (3 lijnen) en de make-up van Jane Iredale. Beide merken gebruik ik vanwege het bionome karakter, de diervriendelijkheid, en de natuurlijkheid van de ingrediënten. De producten bevatten alleen wat nodig is en gaan zeer lang mee.Lynda besteedt persoonlijke aandacht aan je en kijkt goed naar wat je huid nodig heeft. Ik geniet van de behandelingen en vind het ook erg leuk dat Lynda afsluit met een mooie make-up, waarbij zij ook nieuwe producten en kleuren uitprobeert. Ik ben zeer tevreden en hoop nog jaren te kunnen genieten als klant.

Anja, 57 jaar Breda

Eind november stapte ik op het station van Breda in de trein om naar Groningen af te reizen. Begin van die maand was ik 57 jaar geworden en dat is me inmiddels ook aan te zien, mede door mijn Brabantse, en dus enigszins Bourgondische, leefstijl. Enige vorm van professionele gezichtsbehandeling stond nauwelijks op mijn prioriteitenlijstje. Via FB hoorde ik over Sculpen en Natural Face Lifting, een natuurlijke vorm van facelifting, en dus geen ingespoten troep en/of medische ingrepen om er toch goed (en vooral nog enigszins jong) uit te blijven zien! Bovendien kun je het sculpen ook middels een workshop aangeleerd krijgen door een erkende schoonheidsspecialiste, zodat je het thuis zelfstandig kunt voortzetten en onderhouden Dat sprak mij dus wel aan ! Lynda Weideman van Beauty per tutti te Groningen bleek mij beiden vormen aan te kunnen bieden en vandaar mijn treinreis richting Noorden, waar ik natuurlijk een heerlijk weekend van maakte in die gezellige stad. Lynda haalde mij van het station in Groningen af en ik moet zeggen, ze is zelf het levende visitekaartje van haar Beautysalon ! Haar warme hartelijkheid stelde mij ook meteen op m’n gemak. De salon zelf was pas vernieuwd en bij binnenkomst voel je je meteen welkom door de persoonlijke en professionele sfeer die het uitstraalt. Tijdens de workshop Sculpen werd alles rustig en helder uitgelegd. Ook alle vragen die ik had, werden geduldig beantwoord. De sfeer was ontspannen en we hebben ook heel wat af gelachen bij alle “gekke bekken” die er gemaakt werden bij de uitoefening van het Sculpen. De volgende dag onderging ik 1 van de Natural Face Lifting behandelingen. Lynda had me al enigszins voorbereid op wat minder ontspannende uurtjes....en daar had ze gelijk in. Met haar professionele, doch stevige vingerkneepjes, werd mijn gezicht centimeter voor centimeter bewerkt, alsof ze van klei een ware sculptuur aan het maken was. Ze legde uit dat ze vooral het onderliggende bindweefsel aanpakt en dat voel je gewoon. Als het echt even te gek werd, vooral in het begin, kon ik dat aangeven en gunde ze me gelukkig ook even rust. Lynda gaf ook tips hoe ik via concentratie op mijn ademhaling mezelf meer kon ontspannen en dat hielp inderdaad. Ook de zachte stoel, de relaxte muziek en warme deken hielpen mee aan verdere ontspanning, waardoor Lynda haar werk verder ook rustig voort kon zetten. Het resultaat was vooral de dag erna zeker al zichtbaar ; een gezondere kleur, minder rimpeltjes en een jeugdige uitstraling! Het geheel werd compleet door het aanbrengen van een bescheiden en mooie make-up van Jane Iredale. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden en de behandeling is zeker voor herhaling vatbaar, dus heb ik meteen een nieuwe afspraak bij BPT gepland voor eind januari. Zo’n nieuwe boost na de decembermaand leek me een uitstekend plan !

Harma Pot

Ik ben Harma Pot 47 jaar en woon in Siddeburen, ik werk als verzorgende in de Burcht in Hoogezand. IK ben erg positief over de producten van Dr.Baumann en gebruik het al een aantal jaren, mijn gezicht is er veel beter door geworden en de producten zijn erg plezierig in gebruik. De behandelingen zijn altijd erg prettig en ontspannend, en de sfeer is goed. Er wordt voldoende tijd aan de klant besteed, ook wordt er gekeken wat voor product je het beste kunt gebruiken. De schoonheidsspecialiste is erg deskundig en weet waar ze over praat, soms kun je een product even uitproberen en krijg je een proefmonster mee zodat je niet gelijk een hele fles of pot hoeft te kopen. De producten zijn erg zuinig in gebruik en je doet er erg lang mee. Na de behandeling word je altijd even opgemaakt zodat je weer verzorgd de deur uitstapt.

Meratti Manuputty (36 jaar)

Meratti Manuputty(36 jaar) werkzaam als project assistent wonende te Groningen. Na lang zoeken naar de juiste crèmes voor mijn gezicht vond ik uiteindelijk de site van Dr. Baumann. Na het lezen van deze site ging ik gelijk op zoek naar de dichtstbijzijnde salon en vond Beauty per tutti van Lynda Weideman in Haren(GR). De salon van Lynda is gevestigd in een woonwijk in een hoekwoning en erg makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Zelf woon ik in Groningen-Zuid dus ik kan binnendoor via de Rijksweg en dat is nog geen 10 minuten met de auto. Na een zeer vriendelijk telefoongesprek met Lynda kwam ik bij haar in de salon en hierin vertelde ze over de producten van Dr. Baumann. Lynda weet er heel veel over te vertellen en is heel eerlijk hierover. Na de heerlijke gezichtsbehandeling kreeg ik producten mee die volgens haar bij mijn huidtype passen. En als ik binnen een paar weken niet tevreden was dan moest ik gelijk contact met haar opnemen. Ik gebruik nu de reinigingsmilk, tonic, serum vitamine E+C en sensitive dagcreme en ben hier erg tevreden over. Mijn huid is weer mooi en gezond en heb geen last meer van droge plekken. Heb nu ook advies gekregen over de the skin care make-up van Jane Iredale en hierin zitten ook mineralen verwerkt die je huid laat stralen. Ben opgemaakt met de pure pressed base kleur Autumn en deze past perfect bij mijn Aziatische huid. Met de speciale handgemaakte brush liet Lynda zien dat je in een paar bewegingen met weinig minerale poeder een heel groot effect zou krijgen, ik was erg verrast toen ik het resultaat zag. Heb altijd verschillende foundations geprobeerd van Hema tot aan Chanel maar er zat nooit precies de juiste kleur tussen of het leek te veel op een masker. Mijn make-up blijft nu echt de hele dag prefect zitten ook al wrijf je in je gezicht of je denkt na een halve dag je make-up te moeten bijwerken of het regent ,met de minerale make-up van Jane Iredale en schoonheidsverzorging van Dr. Baumann heb ik eindelijk de juiste gezichtsverzorging gevonden. Het voelt heerlijk zacht aan en ik heb een gevoelige huid die weinig producten aan kan maar ik heb geen geïrriteerde vochtarme huid meer. Ik raad jullie dan ook aan: “ Maak een afspraak met Lynda Weideman in haar sfeervolle salon en dan snap je wat ik bedoel!”

Ineke Van Duinen

Sinds juni 2009 gebruik ik naar tevredenheid producten van Dr. Baumann. Door toeval ben ik achter dit merk gekomen. Van nature heb ik een droge huid en ik gebruikte al wel twintig jaar hydraterende producten van een bekend, duur merk. Totdat ik een keer bij een drogist kwam voor iets anders en de verkoopster zei: ik zie dat je gezicht ook wel een hydraatje kan gebruiken! Ik stond perplex. Ik gebruikte immers dure hydraterende cremes. Ben op internet gaan zoeken op “droge huid” en “natuurlijk” en kwam op de site van Dr. Baumann terecht en via die site bij salon Beauty Per Tutti. Meteen een afspraak gemaakt en Lynda trok die eerste keer een hele vrijdagochtend voor me uit voor een huidanalyse en een huidverzorgingsbehandeling. Lynda heeft me op deskundige wijze het verschil uitgelegd tussen Dr. Baumann en die andere meestal dure producten. Sindsdien gebruik ik de producten van Dr. Baumann. Mijn huid ziet er nu veel beter uit, droogtelijntjes zijn verdwenen en vooral: het voelt goed. Geen chemische rommel meer op mijn huid, maar huideigen ingrediënten. Sinds een half jaar verkoopt Beauty per tutti ook de minerale make up van Jane Iredale. Daarover ben ik ook erg tevreden. Ik gebruik dagelijks de Pure Pressed Powder en die is fantastisch. Deze poeder versmelt als het ware met je huid en je ziet er daardoor heel glad en gaaf uit. Niemand ziet dat ik make up op heb. Ik ga elke zeven, acht weken naar Lynda voor een huidverzorgingsbehandeling (ik kijk elke keer weer uit naar de heerlijke massage aan het eind!). Zo blijft mijn huid in goede conditie. Ik hoop nog lang klant te blijven, want niet alleen de behandeling, ook de service is prima!

Geke Rozema

Vrijdag 7 juni 2013 hadden mijn moeder en ik een afspraak in de salon van Lynda Weideman voor een bruidsmake-up. Aanleiding hiervoor was de bruiloft van de dochter van mijn broer. Mijn moeder, de oma van de bruid, was tevens getuige. Voor mijn moeder een bijzondere, emotionele gebeurtenis waarbij een mooi kapsel en verzorgde make-up hoort. Daarvóór was ik al een keer bij Lynda geweest om de make-up bij de kleding te kiezen. Dat was voor mij de eerste keer, dat ik in aanraking kwam met de producten van Dr. Baumann en Jane Iredale. Inmiddels gebruik ik de producten van Dr. Baumann dagelijks en ik ben er zeer over te spreken. Mijn huid is mooier en minder droog dan voorheen. Het aanbrengen van de bruidsmake-up op 7 juni was op zich al een feestje voor mijn moeder, mijzelf en Lynda. Mijn moeder werd omgetoverd van een vrouw van 85 jaar in een prachtige dame die jaren jonger leek.Ook mijn bruidsmake-up was een schot in de roos. Op de bruiloft kregen we veel complimenten over de make-up, vooral mijn moeder. Een foto van haar staat inmiddels op mijn facebookpagina en de reacties bleven niet uit, kan ik u vertellen.’s Nachts, bij het verwijderen van de make-up, werd duidelijk hoe goed het zich gehouden had gedurende de hele dag en avond. Het zag er om 2.30 uur ’s nachts onvoorstelbaar goed uit. Mijn moeder en ik kunnen de salon van Lynda en de producten die ze gebruikt, aanraden. Wij zijn zeer tevreden hopen, dat we u hiermee hebben uitgenodigd om contact met Lynda op te nemen voor informatie of een afspraak in haar salon.

Ellen Nijland

Mijn naam is Ellen Nijland, ik ben 39 jaar, mijn beroep is huisarts. Ik ga al jaren naar een schoonheidsspecialiste, maar was minder tevreden geraakt over de vorige salon en toen een vriendin heel positief vertelde over de salon van Lynda heb ik bij haar een afspraak gemaakt, dat is nu ruim een jaar geleden. Meteen vanaf het begin was ik enthousiast. Je merkt meteen dat Lynda haar werk leuk vindt en ze nam alle tijd om uitleg te geven over haar werkwijze en de producten van dr. Baumann. Ze is elke keer heel vriendelijk en creëert altijd een rustige, prettige sfeer waardoor ik even helemaal kan ontspannen. Ik kies altijd voor de Complete behandeling met massage, die is echt heerlijk! Lynda bekijkt altijd goed hoe mijn huid is en past haar behandeling daar op aan. Ze heeft veel productkennis en adviseert daar heel adequaat over. Ik ben ook zeer tevreden over de producten van dr. Baumann, de formule met huideigen ingrediënten spreekt mij erg aan. Ook de make-up producten van Jane Iredale zijn heel fijn in het gebruik. Lynda heeft service hoog in haar vaandel staan, als ik tussen de afspraken door een product nodig heb, regelt ze altijd dat ik het snel kan komen halen. Ik ben helemaal tevreden en ga graag naar haar toe!